Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Близо 350 килограма нелегален тютюн са иззети при операция на икономическата полиция в Сливен

Близо 350 килограма нелегален тютюн са иззети при операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при Областната дирекция на МВР в Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

Акцията се е състояла в края на миналата седмица. Със съдействието на служители от отдел „Охранителна полиция“- Сливен е бил спрян за проверка лек автомобил, управляван от мъж на 41 години, жител на община Сливен. В автомобила са намерени и иззети 35 чувала, съдържащи ситно нарязан тютюн, с общо тегло 350 килограма.

Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Според главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, който вчера участва в представянето на отчета за дейността на Областната дирекция на полицията в Сливен за 2023 година, сливенската полиция има добра програма за превенция по отношение на наркоразпространението. Той припомни разкриването на модерна нарколаборатория в Новозагорско.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button