Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаПолитикаТОП новини
Популярно

“Индустриален парк – Сливен” е регистриран

В Търговския регистър бе регистрирано общинско дружество „Индустриален парк – Сливен"

В Търговския регистър бе регистрирано общинско дружество „Индустриален парк – Сливен”, съобщиха от общинския пресцентър. На среща с общинското ръководство днес управителят на дружеството Соломон Москона съобщи, че следващата стъпка е вписването в регистъра на индустриалните паркове.

На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с изготвяне на инвестиционни проекти за изграждане на елементите на довеждащата ѝ част от вътрешната инфраструктура за индустриален парк „Бършен”.

Както БТА информира, намерението на Община Сливен е да кандидатства за финансиране на строителните дейности чрез Плана за възстановяване и устойчивост, като за целта се подготвят и документи, които ще ѝ осигурят проектна готовност. Според кмета на Сливен Стефан Радев, средствата, които могат да бъдат усвоени, са около 40 милиона лева. Довеждащата инфраструктура включва улици, водопровод, газопровод и т.н.. Вътрешната инфраструктура ще се финансира от общината.

Предложението за създаване на общинската фирма „Индустриален парк – Сливен” беше прието от Общинския съвет на заседание в началото на април, когато беше гласуван и управител на дружеството.

Източник: www.bta.bg

Още по темата: Общинският съвет подкрепи създаването на “Индустриален парк – Сливен”

Подобни публикации

Back to top button