Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Лятна детска академия за спорт и превенция ще се състои за първа година в Котел

През юли и август Център за работа с деца на улицата (ЦРДУ) в Котел ще даде начало на първото издание на Лятна детска академия за спорт и превенция, съобщиха от общинския пресцентър.

Академията е в партньорство с Община Котел, Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”, гр. Котел и Районно полицейско управление, гр. Котел. Тя ще се провежда всеки четвъртък, в двора на ЦРДУ- Котел, както и в Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението“ и Районно полицейско управление в града. В нея могат да участват всички желаещи деца на възраст от 7 до 18 години.

По време на Лятна детска академия чрез игрови ситуации децата ще могат да се запознаят с теми за безопасността на движението, трафика на хора, спазването на обществения ред и как да противодействат на агресията. Също така ще участват в редица спортни прояви и беседи, организирани съвместно със служителите от полицията и пожарната. Ще има и занимания по оказване на първа помощ, за реакция при пожари и други бедствия.

През миналата година Община Котел осигури безплатни шахматни занимания за децата от местната школа през лятото.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button