Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Община Нова Загора подаде документите на 25 блока за саниране на обща стойност над 21 милиона лева

Община Нова Загора подаде документите на 25 блока за саниране по новата програма за енергийна ефективност, съобщиха от общинския пресцентър. Общата стойност за всички подадени проектни предложения е 21 420 015, 88 лева.

Всички постъпили заявления от Сдруженията на собствениците, придружени от доклади за енергийно и техническо обследване, технически паспорти, сертификати за енергийни характеристики на сградите, бяха подадени в системата ИСУН 2020 в рамките на обявения срок – 31 май 2023 г. Сдруженията на собствениците ще бъдат своевременно уведомявани за евентуални въпроси от оценителната комисия и за резултатите от класирането.

В интервю за БТА кметът Галя Захариева коментира, че община Нова Загора изключително активно се включи в оперативната програма за енергийна ефективност, като по Оперативната програма (ОП) “Региони в растеж” за периода 2014 – 2020 г. бяха санирани 13 жилищни сгради, а от обществените сгради са обновени тези на полицията, на пожарната и сградата на училище „Иван Вазов“.

Община Нова Загора е сред първите с одобрени проекти за внедряване на мерки за енергийна ефективност по Оперативната програма (ОП) „Региони в растеж“ за периода 2014 – 2020 г. Това каза заместник-кметът Нина Генчева на 17 януари в Националния пресклуб на БТА в Сливен по време на първата местна конференция “Европа в България: Общо бъдеще“, организирана от Българската телеграфна агенция (БТА) с подкрепата на Европейската комисия.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button