Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Аргира Жечкова” за 2024 година

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Аргира Жечкова” за 2024 година. При оценяването на предложенията обществената комисия взема предвид следните критерии:

  1. общественополезна дейност;
  2. благотворителност;
  3. професионализъм/постижения в професията; изяви на възпитаници на учителяс постижения на състезания, конкурси, олимпиади и други;
  4. добра комуникация и взаимодействие с ученици, учители, родители иинституции.

Предложения за връчване на наградата се правят от педагогически колективи, неправителствени организации и/или инициативни комитети. Срокът за получаването им, заедно с кратка творческа биография на кандидата, е 30 април на e-mail:

nagrada_a_jechkova@abv.bg

За допълнителна информация може да се обръщате към Дора Чанева – гл. експерт в дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” на тел. 044/611 221 или на посочения e-mail.

Наградата е индивидуална и се връчва в навечерието на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Присъжда се на жена-учител и общественик с принос за издигане престижа на учителската професия и доказани високи професионални умения като преподавател и възпитател на младото поколение.

Източник: www.sliven-news.com

Подобни публикации

Back to top button