Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика

Общинското ръководство в Нова Загора посети ремонтираната МБАЛ „Света Петка Българска“

Кметът на Община Нова Загора и заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев посетиха МБАЛ „Света Петка Българска“ на 21 март 2023 г., където бяха посрещнати от управителя д-р Станка Иванова. В момента в здравното заведение се извършват ремонтни дейности по проект на Министерството на здравеопазването. В резултат на неговото изпълнение ще бъдат обновени Първо и Второ вътрешни отделения и Инфекциозно отделение. Изгражда се инсталация за медицински газове и оповестителна система „Пациент – медицинска сестра“. В Първо и Второ вътрешни отделения ремонтните дейности включват и смяна на дограма, боядисване и шпакловане на стаите и коридорите, изграждане на санитарни възли към пациентските стаи и обновяване на съществуващите, както и подмяна на осветителните тела. Боядисват се  стените и се изграждат санитарни възли и в Инфекциозно отделение, където ще бъде поставена и нова подова настилка от гранитогрес, монтират се и климатични системи.
Общинското ръководство изказа благодарността си към екипа на МБАЛ „Света Петка Българска“ за професионалната грижа към пациентите и изрази задоволството си от възможността техния труд да бъде подпомогнат.
„С реализираните ремонти се създава една по-добра среда за пациентите и за работа на медицинските специалисти в лечебното заведение, каза г-жа Захариева. Уважение заслужават  всички лекари и медицински лица, допълни тя,  надявам се всички ние да засвидетелстваме признателността си към тях не само на професионалния им празник.“

Източник: nova-zagora.org

Подобни публикации

Back to top button