Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаТОП новини
Популярно

Открити списъци с имена с посочени парични суми срещу всяко име, както и 13 задържани, е резултатът от полицейска операция в област Сливен

Открити списъци с имена с посочени парични суми срещу всяко име, както и тринадесет задържани, е резултатът от полицейска операция, започнала на 30 март в област Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Както БТА съобщи, сутринта на 30 март в ромския квартал “Надежда” в Сливен, при проверка на частен адрес, бяха открити и иззети списъци с имена и посочени суми срещу всяко име, както и петцифрена сума пари. Четири контролно-пропускателни пункта бяха изградени на територията на областта, шестима бяха задържаните предиобед в Сливен и Нова Загора. Извършени са проверки на търговски обекти, заложни къщи, игрални зали, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, частни домове, лица и превозни средства.

Задържаните към днешна дата (31 март) са 13 души, посочват от полицията, от тях седем в РУ-Сливен, двама в РУ-Нова Загора и четирима в РУ-Твърдица. Разкрити са шест престъпления – четири кражби и две повреждания на чужда собственост. От два частни имота в сливенския квартал “Надежда“ и в новозагорския квартал “Шести“ са иззети списъци с имена и парични суми, като работата по случаите продължава. Образувани са две преписки за подаване на злоумишлени сигнали от непълнолетни в Сливен и Нова Загора. Проверени са 331 превозни средства и 34 лица. За нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 39 акта и 72 фиша. Съставени са 22 протокола за предупреждение на лица, склонни към извършване на престъпления. В малките населени места се извършват проверки по Закона за гражданската регистрация.

Операцията е осъществена от полицейски сили на сектори „Специални тактически действия”, „Пътна полиция”, „Противодействие на икономическата престъпност” към ОДМВР-Сливен, криминална, териториална  и охранителна полиция към районните управления в Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел, със съдействието на Зонално жандармерийско управление-Бургас. Операцията продължава до приключване на изборния ден.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button