Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

В планинската част на община Сливен почти всички села са без ток

В планинската част на община Сливен почти всички села са без ток, съобщиха от общинския пресцентър. Така е и в селата от Тополчане до пътен възел “Петолъчката”, където проблемът е сериозен и се отстранява от екипи на електропреносното дружество. Както БТА съобщи, електричеството бе прекъснато от силен вятър, чиято скорост през нощта е била между 90 и 125 км/ч.

Възстановено е електрозахранването в селата Злати войвода, Старо село, Жельо войвода, Крушаре и Чокоба, както и на отделни места в областния град.

В голяма част от населените места електрозахранването ще бъде възстановено днес, но ще останат и такива, в които ще се работи и утре, посочват от общината.

“Обстановката в общината след снощната буря и силния вятър остава сложна, но е под контрол”, заяви кметът Стефан Радев, който направи обход в града и населените места. Пътищата в общината са проходими при зимни условия. Основните булеварди и улици в града са почистени. Обработват се и пътищата в Балкана.

„Най-голям проблем е по пътя за Карандила, по който в момента се работи, за да бъде отворен. Градският транспорт се движи нормално. Призовавам гражданите, ако могат да отложат пътуванията си, особено в планинските райони, да го направят”, каза кметът.

Той призова гражданите да се погрижат и почистят тротоарите пред офиси, магазини и домове.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button