Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

В Туристически информационен център – Котел ще приготвят местни великденски курабии

В Туристически информационен център – Котел (ТИЦ) на 26 април ще приготвят местни великденски курабии, съобщиха от пресцентъра на общината. В четвъртък, 25 април, там ще бъдат пресъздадени великденски ритуали и обичаи в котленско.

Целта на ТИЦ, който бе открит през септември м.г., е да се даде сцена за изява на млади и стари и да обогатяват с програмата си социалното ежедневие на котленци и техните гости, както и да запознаят посетителите с богатата история, специфичния диалект, занаяти и кулинария, самобитните обичаи, красивата природа на града и другите селища. Така се формира привлекателният туристически облик на общината. Посетителите могат да получат полезна информация за всички туристически обекти, да се снабдят с проспекти, пътеводители и карти, както и достъп до всички услуги, които градът предоставя като възможности за туризъм.

През този месец Центърът бе сред организаторите на събития по повод седмицата, посветена на 203-годишнината от рождението на Георги Раковски.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button