Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниТОП новини
Популярно

Единадесета кампания за безплатна кастрация на домашни дворни кучета и котки започва в Сливен

Единадесета кампания за безплатна кастрация на домашни дворни кучета и котки започва в Сливен на 29 март и ще продължи до 1 април. Това съобщиха от общинския пресцентър.

Екип от ветеринарни лекари и техници от ASNI (Animal Spay and Neuter Internationa) ще извършат процедурата, която е в съответствие с всички ветеринарномедицински стандарти и изисквания.

Записвания могат да се правят на телефон 088 775 70 71 на 16 и 17 март от 14:00 до 16:00 часа и на 23 и 24 март от 14:00 до 16:00 часа или до запълване на квотата от 220 животни.

Както БТА писа, Общината подготвя Програма и план за действие за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на общината за периода 2021-2025 година. Тя предвижда масова кастрация на безстопанствените животни, както и стимулиране на кастрацията на домашните кучета. Чрез информационна кампания ще бъде насърчавано осиновяването на бездомните кучета.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button