Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Избираме „Лице на Сливен-2024“. Вижте кои са претендентките

Събитието “Лице на Сливен” ще се проведе на 10.07.2024г. от 19:00 в зала за събития Марионет Галерия. Организатори са Мисис България 2022 и Първа дама 2023 – Гергана Станчева и Йордан Бъчваров – лицензиант на правата за България на известни международни конкурси.
Конкурсът “Лице на Сливен” ще протече като официална вечеря, с посрещане на червен килим и уелкъм дринк, ревюта на известни модни и бижутерийни къщи от града, интересна програма с участието на Деан Митев, Няголета Желева, балет “Империя”, танцова школа “Туида” и др.
По време на финала на събитието, чрез благотворителна томбола с награди и дарителски кутии, ще се събират средства за две двойки с репродуктивни проблеми от град Сливен, които нямат финансова възможност. Те ще кандидатстват и към общинския фонд, който частично финансира процедурата.
Две са възрастовите категории на участничките в конкурса: 16-24 и 25-45, като възможностите, които очакват победителките са изключителни – класиране директно за финалите на национални и международни конкурси, многобройни фото сесии и рекламни проекти; публични изяви. Финалистките са общо 18 – млади и целеустремени момичета и омъжени/семейни дами, които са успешно реализирани в професионален план и подкрепят благотворителни каузи.
Идеята на “Лице на Сливен” е да се разграничи като формат не само за красота, но и добродетели и с благотворителен характер. Претендентките няма да дефилират по бански/бельо и няма да представят таланти, а ще бъдат стилно и красиво облечени от водещите модни къщи в града.
Освен да е красива, носителката на титлата Лице на Сливен е важно да бъде интелигентна, целеустремена и амбициозна да учи/работи за своето професионално развитие и да бъде активен доброволец към благотворителни каузи. Всички претендентки ще получат ленти и подаръци от партньорите на конкурса.
Кувертът за присъствие е на стойност 70лв., с включени 20% за благотворителната кауза.
За онлайн гласуване, записване за участие и присъствие: https://www.facebook.com/profile.php?id=61559207771134
Източник: www.sliven-news.com

Подобни публикации

Back to top button