Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Мълния предизвика пожар

Запали се стопанска постройка край Шивачево, нанесени са значителни щети и са убити животни

Мълния предизвика пожар в стопанска постройка в землището на град Шивачево и нанесе значителни материални щети, съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен. При пожара са загинали 18 крави, унищожени са 600 кв. м. покривна конструкция, два тона фураж, 3000 бали, машини и инструменти и електрическо табло. Пострадали хора няма. Спасени са три сгради, един агрегат и 15 крави.

Сигналът за падналата мълния е получен на 23 юли в 5:19 часа, а произшествието е ликвидирано в 12:00 часа от един екип на Районната служба “Пожарна безопасност и защите на населението” (РСПБЗН) -Твърдица и един екип на РСПБЗН – Сливен.

От областната полиция съобщават за 31 сигнала за произшествия в дните от 21 до 24 юли. Своевременно са ликвидирани 22 пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци, без да причинят преки щети. При един от пожарите в жилищен блок в центъра на Сливен загина мъж на 88 години.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button