Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Областният съвет на ДПС – Сливен призова с декларация към единство и сплотяване

Областният съвет на ДПС – Сливен призова с декларация към единство и сплотяване. Декларацията, приета на заседание снощи (4 юли), бе публикувана на страницата на местната организация във Фейсбук.

Призоваваме за единство и сплотяване на “Движението за права и свободи” в тези трудни политически времена за страната ни, се посочва в документа. Изразяваме своите уважение и подкрепа към ръководството на ДПС в лицето на неговия почетен председател д-р Ахмед Доган, стожер на нашата партия, съпредседателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров, Централния съвет и Централното оперативно бюро. Призоваваме партията ни да продължи да се придържа към основните ценности, спомогнали за нейното развитие – мъдрост, заедност, демократичност и диалогичност. България има нужда от нашата силна партия и ние имаме своя дълг към страната и гражданите ѝ, се казва в декларацията.

Документът е подписан от областния председател на ДПС Мустафа Мустафов, Валентин Георгиев – председател на общинската организация на партията и други членове на областната организация.

В четвъртък депутатите от ДПС, гласували “против” проектокабинета “Желязков”, излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за “единство и заедност” на ДПС под ръководството на Ахмед Доган. Декларации за единство на партията разпространиха и други местни организации.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button