Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността, заяви Джевдет Чакъров

ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността, каза единият от председателите на ДПС Джевдет Чакъров, след като излезе от среща с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в имота на Доган в парк “Росенец”. На нея присъстваха и депутати и членове на движението.

Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава, посочи Чакъров. Той заяви, че трябва да има стабилност в страната и да се положат всички възможни усилия за съставяне на правителство.

По-рано шест коли с представители на ДПС пристигнаха в къщата на почетния председател на партията Ахмед Доган в парк “Росенец”, видя репортер на БТА.

Депутатът Рамадан Аталай, който беше изключен преди дни от Парламентарната група на ДПС, също пристигна в къщата на Доган. Аталай не пожела да разговаря с журналистите.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button