Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

От началото на годината екипи на пожарната в Сливен са участвали в 38 аварийно-спасителни дейности

От началото на годината екипи на пожарната в Сливен са участвали в 38 аварийно-спасителни дейности. Това каза днес пред журналисти главен инспектор Димитър Сяров, началник сектор „Превантивна и контролна дейност” при Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” (ПБЗН) в Сливен.

Сред тях са произшествия, свързани със спасяване на животни – най-често кучета и котки, има случаи и на крави и др. Оказвали са помощ на хора, заключени в жилища, изпаднали в безпомощно състояние. Имаше случай и на човек, паднал в шестметров кладенец,  който бе изваден със съвместни усилия на пожарникари и полицаи.

Пожарникари и горски вчера следобед (6 юни) извадиха елен, паднал в напоителен канал край сливенското село Чинтулово. Дежурният екип извадил животното с помощта на въже с примка, след което е пуснато на свобода. Еленът се е опитал да пие вода, но поради стръмните стени на напоителния канал е паднал във водата.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button