Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Поздрав от кмета на Община Нова Загора Галя Захариева по повод 25 март – Благовещение

Скъпи съграждани,

Седмицата започва с голям християнски празник – Благовещение – деня, в който Архангел Гавриил предрича на младата Мария, че ще зачене и роди син. В този миг долетели лястовици и кукувици, които довели пролетта.

Приемете искрените ми поздравления по този свят повод! Възвестяването на толкова радостна вест носи надежда, укрепва вярата ни и ни дава увереност в силата на чистите сърца. Лястовиците и кукувиците остават символи на благата вест, но тя търси преди всичко почва, в която да покълне. Да бъдем последователни в стъпките си към доброто и да му даваме път! Неслучайно по Благовещение почитаме майчинството, защото майките носят най-чистата любов и с неоспорима преданост се посвещават на рожбите си. Изказвам уважението си към всички жени, които дават простор на женската сила и изпъстрят този свят с грижа, красота и любов! Пресветата Дева да ни закриля и да благослови домовете ни!

Честито Благовещение! Да останем отворени за благите вести в живота си и да сътворяваме благини в дните си, така както пролетта възражда природата за нов живот със светлината си!

Галя Захариева

Кмет на Община Нова Загора

Източник: www.sliven-news.com

Подобни публикации

Back to top button