Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

РБ готови да подкрепят кандидат на опозицията

Наши естествени партньори са Продължаваме промяната и Демократична България. Това е нашата среда. Бихме подкрепили и кмет, който е достатъчно силна кандидатура. На този етап сме в процес на изчакване, защото не съм чул друг, освен сегашният кмет Стефан Радев, да е обявил официално кандидатурата си. Това обяви пред журналисти в Сливен областният лидер на партия Републиканци за България Недко Недев. Той застана заедно с националния председател на партията Цветан Цветанов.

Недев каза, че партията би се явила на местните избори със самостоятелна листа за общински съветници.

„Нямаме намерение да издигаме кмет, но имаме с какво да помогнем на хора и коалиция, които искат да променят статуквото в нашия град. Считаме, че съвсем демократично е евро-атлантическо обединение би било ефективно срещу контролирания вот. За нас местните избори са шанс за хора експерти, доказали се в обществото да влязат в местната власт. За Сливен едно достатъчно плътно обединение би довело до положителни резултати“, подчерта Недко Недев, който е един от ръководителите на водеща международна компания в Сливен.

Той критикува ръководството на общината за лошата инфраструктура в Индустриалната зона.

„Нашите работници няма как да стигнат до работните си места. Няма транспортна схема. Мен ме е срам да поканя чужденци. На улица „Керамик“ и изобщо в Индустриалната зона идването на Пътна помощ стана ежедневие. В същото време слушаме как общината е в много добро финансово състояние, имала пари, а ние страдаме. Защо ние нова Индустриална зона, след като вече съществуващите компании, които плащат данъци, са оставени на произвола. Аз се надявам, че всички, които са точили бюджета, ще бъдат подведени под отговорност“, каза Недко Недев.

Цветан Цветанов похвали Недев, наричайки го „успял в професионален план човек, който иска да помогне на обществото“.

Според Цветанов Сливен се нуждае от кмет като Недко Недев, който обаче имал сериозна професионална ангажираност.

“ Човек като Недев би бил отличен общински съветник. Ако има подобни лица и в други области, избирателната активност ще се повиши като в тази в Турция“, счита Цветанов, който се обяви за делегиран бюджет на малките населени места.

„Най-малките селца трябва да имат минимум 10 000 лева, това е искане и от Асоциацията на малките населени места“, припомни Цветанов, според когото предстоящите местни избори трябва при всички случаи да са преди парламентарните.

Източник: www.sliveninfo.bg

Подобни публикации

Back to top button