Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Румен Радев от Сливен дефилира за Версаче в Милано

Румен Радев е успешен модел, в момента работи като учител по физическо в Сливен. Но не президентът, а негов адаш.

Младият мъж винаги предизвиква интерес, когато се представи, разказа той пред bTV. Най-забавно било, когато си поръчва храна по телефона, макар да не му я доставяли по-бързо заради респектиращата фамилия.

Обяснява, че няма нищо общо с държавния глава, а е кръстен на дядо си, като дори носи и трите му имена – Румен Димитров Радев.

Румен Радев от Сливен е джудист, спортната му кариера обаче прекъсва заради контузия. Първоначално се чувствал като останал на улицата, бил сринат психически. Тогава дошло предложението да стане модел и така замивал за Милано. През 2020 г. участва в модно ревю с колекцията на Версаче.

На въпрос какво е общото между Сливен и Милано отговорът на младия Радев е: „Абсолютно нищо“. Допаднало му, че там никой не се интересува откъде идваш, важното е да си свършиш работата, всеки ти демонстрира нужното уважение. Сравнява донякъде моделството със спорта, защото трябва да си подготвен най-вече физически. В Испания и в Лондон още има билбордове с негови снимки.

Ковид спира работата му през 2020 г., така се връща в родния Сливен и става учител по физическо в училище „Константин Константинов“. Това е най-отговорната работа, която съм вършил в живота си, казва Радев. И най-голямото предизвикателство – отговорността пред децата, да ги научи да имат цели в живота си, да си преследват мечтите. Учи ни и на дисциплина и воля, коментират децата. А той признава, че е много трудно да си и приятел с тези, които учиш на дисциплина.

Румен Радев казва, че ще му е много трудно да остави децата и остава засега в Сливен. Не следи изкъсо изявите на президента Радев, но важни изявления не пропуска. Не пропуска и да гласува.

Различна личност съм, не ми пречи съвпадението. Искам да направя така, че като чуят името на президента, да не се сещат само за него, казва още младият мъж.

Източник: www.sliveninfo.bg

Подобни публикации

Back to top button