Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Трябва ни убедителна победа, за да “сглобим” правителство, каза в Сливен Бойко Борисов

Трябва ни убедителна победа, за да “сглобим” правителство от позицията на първите. Това заяви днес в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с избиратели в сградата на Драматичния театър “Стефан Киров” и подкрепи листата на партията в 21-ви МИР-Сливен. Той обяви още, че ГЕРБ ще заложи на кандидатурите на настоящите кметове на общините в област Сливен и на местните избори.

ГЕРБ трябва да управлява, най-добрите експерти са при нас, посочи Борисов и изтъкна, че партията има ясни тези, партньори, както и врагове. Сред твърдите позиции на ГЕРБ са подкрепата за Украйна, доставянето на оръжие, но забраната на контрабандни стоки оттам.

“Трябва ни стабилен кабинет, за да има прогнозируемост, важно е безвремието да спре”, каза Десислава Танева, водач на сливенската листа, бивш земеделски министър и народен представител в няколко парламента. Тя призова избирателите за мобилизация и масово гласуване, въпреки умората от поредицата избори.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button