Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Ало измама в Нова Загора

Жена на 82 години от Нова Загора е станала жертва на телефонна измама за над 3000 лева, съобщиха от областната дирекция на МВР в Сливен. Сигналът за измамата е получен на 20 април. Тя е била заблудена по стационарния телефон от мъж, представил се за адвокат, по схемата "задържане на роднина в полицията за предизвикване на катастрофа със загинал". Жената е последвала инструкциите на мнимия адвокат и е предала на непознат мъж парична сума от малко над 3000 лева. След незабавни издирвателни действия полицията е задържала 35-годишен мъж, жител на област Стара Загора, съпричастен към измамата. По случая е образувано досъдебно производство. От началото на годината в областта няма сигнали за телефонни измами или за опити за такива, каза за БТА говорителят на областната полиция Първолета Мандинска. От МВР призовават хората към бдителност.

Жена на 82 години от Нова Загора е станала жертва на телефонна измама за над 3000 лева, съобщиха от областната дирекция на МВР в Сливен.

Сигналът за измамата е получен на 20 април. Тя е била заблудена по стационарния телефон от мъж, представил се за адвокат, по схемата “задържане на роднина в полицията за предизвикване на катастрофа със загинал”. Жената е последвала инструкциите на мнимия адвокат и е предала на непознат мъж парична сума от малко над 3000 лева.

След незабавни издирвателни действия полицията е задържала 35-годишен мъж, жител на област Стара Загора, съпричастен към измамата. По случая е образувано досъдебно производство.

От началото на годината в областта няма сигнали за телефонни измами или за опити за такива, каза за БТА говорителят на областната полиция Първолета Мандинска. От МВР призовават хората към бдителност.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button